Nytårsfrokost 2022

Nytårsfrokost 2022

Velkommen til nytårsfrokost 2022, der i år afholdes i et samarbejde mellem Østjyske Speditører og Aarhus Transport Group.

Til nytårsfrokosten har vi lavet aftale med Christian Waldstrøm, der leverer et interessant indlæg om netværk i og uden for ens organisation.

Nytårsfrokosten afholdes den 7. marts 2022 kl. 11-13.

Mere info tilgår via mail til alle medlemmer.

Hvor godt kender du din egen organisation? v/ Christian Waldstrøm

Organisationer fungerer på alle mulige andre måder end hvordan vi formelt har skåret dem til og kun få udnytter det potentiale, der ligger i deres netværk. Særligt når vi skal forstå både store forandringer og de mange små, komplekse og kaotiske skift i dagligdagen, er der brug for at kunne se sin organisation som netværk og forstå at de organisatoriske netværk både kan gøre os mere og mindre smidige.

Christian Waldstrøm har siden 2000 beskæftiget sig indgående med netværk og er i dag en af de førende danske forskere, rådgivere og foredragsholdere inden for organisatoriske netværk. Han er vice-institutleder, lektor og studieleder på Aarhus Universitet og er kåret som Årets Underviser. Han er desuden forfatter til bøgerne ’Ledelse af Netværk’, ’Corporate Networking’ og ’Netværksanalyse – en introduktion’.